У Великобританії знайшли мертвою жінку, яка виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів

Загибла багато разів говорила про те, що гроші зруйнували її життя

У Північній Ірландії, що є регіоном Великобританії, знайшли мертвою 56-річну Маргарет Лафрі, яка виграла головний приз EuroMillions. Про це пише видання Daily Mail.

Вісім років тому Лафрі купила щасливий квиток і виграла в лотерею 27 млн фунтів стерлінгів (1 млрд гривень або 37,4 млн доларів за сьогоднішнім курсом). На той момент жінка не мала постійної роботи і отримувала допомогу з центру зайнятості. Один лотерейний квиток повністю поміняв її життя.


Деяку частину свого виграшу жінка витратила на придбання бунгало за 125 000 фунтів стерлінгів, паб і колишній завод, перетворений в розважальний центр. Також велику суму переможниця витратила на благодійність.

Сама ж Маргарет Лафрі не раз відзначала, що гроші зробили її нещасною і буквально зруйнували її життя. За її словами, вона була набагато щасливіше, поки не отримала таку величезну суму грошей. Своє багатство жінка називала "пеклом".

У поліції розповіли, що тіло мільйонерки виявили в її будинку в районі Балліколман-лейн. За попередньою інформацією, слідів насильницької смерті на тілі Лафрі немає. Її труп був направлений на розтин, для встановлення точної причини смерті. Відомо, що правоохоронці не розглядають версію вбивства.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Україні чоловік виграв 33 млн гривень в лотерею. Це найбільший джекпот за всю історію існування лотерей в Україні. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що шотландка прибирала в будинку і стала багатшою на чотири мільйони доларів. Детальніше про це читайте в нашій статті.