В Amazon розповіли, як будуть транслювати різдвяну промову Єлизавети ІІ

Amazon дасть можливість почути всі різдвяні звернення королеви Єлизавети ІІ

Запит "Alexa, включи різдвяне послання королеви" скоро стане популярним, навіть якщо ви не живете у Великій Британії. Починаючи з 25 грудня о 15:00 за Гринвічем (або з 10:00 за східним часом, з 7:00 за тихоокеанським часом) ця фраза буде вставлена в традиційну різдвяну трансляцію королеви Великої Британії, повідомляє The Guardian.

Якщо вам цікаво, що може міститися в посланні королеви, ви можете перевірити стенограми всіх її попередніх різдвяних трансляцій (починаючи з 1952 року!) на веб-сайті Королівського двору.

"Після важкого року мільйони людей з усієї Співдружності будуть з нетерпінням чекати послання Її Величності королеви на Різдво. Створивши це перше у світі нововведення, як ми це зробили у 2012 році з випуском різдвяної промови королеви на Kindle, ми сподіваємося, що ще більше людей зможуть насолодитися височить словами Її Величності", - йдеться в заяві Еріка Кінга, директор Amazon Alexa Europe.

Як повідомляло видання "Коментарі", Єлизавета II втратила близького друга. Доргі, на ім'я Вулкан, помер. У Віндзорському замку британської королеви залишилась лише одна собака - доргі, на ім'я Кенді. Джерело в палаці розповіло, що втрата улюбленого вихованця засмутила королівську сім'ю. Доргі - це помісь такси та коргі, відомої своїми характерними короткими ногами і стоячими вухами, а також своєю популярністю у королеви.

Також видання "Коментарі" розповіло, як королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза. Королева виграла судову тяганину, щоб перешкодити колишньому дворецькому принца Чарльза зареєструвати торгову марку The Royal Butler (Королівський дворецький).