Великобританія готова до війни

11 травня прем'єр-міністр Борис Джонсон оголосить про введення нового закону

Відтепер диппредставником інших держав, які працюють в Британії від імені урядів іноземних держав, будуть зобов'язані реєструвати присутність відповідно до законопроекту про захист нації від ворожих держав.

Під ворожими державами маються на увазі Китай і Росія. Про це заявив прем'єр-міністр Борис Джонсон. 11 травня Борис Джонсон оголосить про введення нового закону

"Проект закону про протидію недружнім державам вимагає від усіх осіб, які працюють від імені іноземних урядів у Великобританії, реєструвати свою присутність в країні. Невиконання цієї вимоги буде кримінально караним "- йдеться в повідомленні.

Планується, що на тлі зростаючої стурбованості керівництва країни діяльністю Росії і Китаю ці заходи будуть посилюватися.

Нагадаємо, у Великобританії заявили, що Росія несе величезну ядерну небезпеку всій Європі і пообіцяли допомогти Україні в захисті від російської агресії. Про це йдеться в документі про стратегію модернізації збройних сил Великобританії. У документі повідомляється, що Росія є джерелом найбільшої ядерної та військової загрози для всієї безпеки Європи. Там зазначають, що росіяни модернізують збройні сили, а також інтегрують усі сфери державної діяльності, що робить Росію непередбачуваним противником. Британці заявляють, що Росія інвестує в підводні можливості, які загрожують глибоководним кабелям, а також розвиваючі торпедного озброєння, яке допоможе доставляти ядерний заряд до прибережних цілей.

Читайте також, що криється за істериками російських пропагандистів про війну з Україною.