Жінка, яка не могла ходити через зайву вагу, за пару місяців схудла майже вдвічі завдяки новому хобі

Коли хвороба Кетлін Воттон була в самому розпалі, вона не могла одягнутися і встати без сторонньої допомоги

У Великобританії 48-річна Кетлін Вутон, вага якої збільшилася до такої міри, що вона не могла ходити, вперше спробувала дике плавання і відчула себе "неймовірно" - і з тих пір вона не зупиняється. Раніше 48-річній бабусі для пересування потрібні були дві палиці. Вона рідко виходила з дому через проблеми з рухливістю. Про це повідомляє видання The Mirror.

Вона боялася, що була "близька до смерті", оскільки пропускала сімейні зібрання і щосили намагалася навіть надіти взуття. Але завдяки рішучості своєї сестри Сари Кетлін змінила своє життя завдяки новому хобі - плавання на відкритому повітрі - і всього за 12 місяців вона втратила десятки кілограмів.

Сара благала сестру приєднатися до її групи плавання на відкритому повітрі в Сихемі, графство Дарем, і, хоча вона і нервувала, Кетлін погодилася. Але коли вона вперше увійшла в воду, вона плакала від того стану, в який дозволила своєму тілу впасти. З тих пір мама трьох дітей захопилася своїм новим улюбленим хобі і майже кожен день проводила у воді.

"Дике плавання на 100% врятувало мені життя. Моя сім'я теж вірить в це, тому що думала, що я вже мертвий. Підійшовши до води в перший раз, я був в сльозах. Я плакав, бо мені було соромно за те, як я виглядаю і відчуваю. Коли я увійшов, це було наче величезний туман піднявся з моєї голови, і я відчув, як моє тіло знову ворухнулося. це було сюрреалістично", - говорить тренер з плавання.

З тих пір, як Кетлін зайнялася своїм новим хобі, вага впала з неї. Її загальна втрата ваги з серпня 2020 року склала 101 кг при початковій вазі 254 кг.

"Я використовувала їжу в якості ворога. Насправді я не їла, а коли їла, мені доводилося їсти за потребою. Я ходила по хліб чи чимось ще, що було швидко і легко", - сказала вона.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті.