Головна Новини Світ Великобританія Жінка народила двійню, перебуваючи в комі через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка народила двійню, перебуваючи в комі через коронавірус

Незважаючи на те, що малюки народилися передчасно, обидва здорові

19 листопада 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

В одній з лікарень Великобританії, жінка народила двох малюків, перебуваючи в штучній комі через коронавірусну інфекцію.

Жінка народила двійню, перебуваючи в комі через коронавірус

фото: pixabay.com

Пацієнтка розповіла, що вдома їй стало погано і її забрала "швидка" допомога. Далі вона нічого не пам'ятає, бо потрапила в реанімацію, і лікарі ввели її в штучну кому. Це сталося, коли жінка була на 7 місяці вагітності. У такому стані вона провела майже місяць. І поки вона була без свідомості, лікарі зробили їй кесарів розтин. Один малюк важив 760 г, а другий — 850, але не дивлячись на те, що вони народилися передчасно, обидва здорові.

Жінка прокинулася через 2 тижні після пологів і поглянувши на живіт сильно злякалася того, що її діти не вижили. Але медсестра показала їй фотографію малюків і розповіла про їхній стан.

Новоспечена мама зізналася, що, перебуваючи без свідомості вона бачила кошмари й дуже переживала за свою сім'ю. Але зараз вона здорова і разом зі своїми дітьми та чоловіком повернулася додому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікарям вдалося врятувати життя туристу, чиє серце не билося протягом 45 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини