Головна Новини Світ Італія "Мертві душі": на виборах в Італії голосували мерці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мертві душі": на виборах в Італії голосували мерці

На виборах в одному з регіонів Італії голосували мерці

15 грудня 2020, 12:53
Поділіться публікацією:

"Участь" в останніх муніципальних виборах в південноіталійському регіоні Калабрія брали, в тому числі й померлі громадяни, з такою заявою виступив у понеділок, 14 грудня, глава парламентської комісії з боротьби з мафією Нікола Морра.

"Мертві душі": на виборах в Італії голосували мерці

У грудні спецслужби Італії провели в цьому регіоні кілька спеціальних операцій, за звинуваченнями в корупції й порушеннях при проведенні виборів були затримані деякі місцеві політики, включно з депутатами місцевої ради. У Калабрії склалася надзвичайна ситуація: владі країни необхідно міняти підхід і всерйоз боротися з такого роду злочинами проти демократії, зазначив голова комісії.

Антіковідні обмеження були ослаблені 6 грудня в декількох регіонах Італії, зокрема, завдяки стабілізації кривої поширення інфекції. Раніше також стало відомо, що Єврокомісія починає процедуру звинувачення Італії в порушенні законодавства ЄС щодо надання концесій на пляжі, які автоматично продовжуються без будь-якого конкурсу, і це входить в протиріччя з загальноєвропейським законодавством.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Італії популярні "сімейні готелі", які розорилися під час пандемії, масово скуповуються іноземцями за низькими цінами. Раніше Італія була єдиною країною в Європі, де з більш ніж мільйона готельних номерів, великі мережі становили лише 5%. Підприємства в основному скуповуються або великими інвестиційними фондами, або окремими європейськими мережами.

Сьогодні, 15 грудня, стало відомо, відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії.











Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини