Головна Новини Світ Італія На півдні Італії продають будинки за 1 євро і доплачують за їх ремонт
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні Італії продають будинки за 1 євро і доплачують за їх ремонт

30 будинків за 1 євро з'являться в продажу в кінці січня

15 січня 2021, 19:20 comments1094
Поділіться публікацією:

Якщо ви мрієте придбати будиночок в Італії, то у вас є така можливість, при чому купити житло можна всього за 1 євро. Така заманлива пропозиція надійшла від влади міста Троїна, розташованого в регіоні Сицилія.

На півдні Італії продають будинки за 1 євро і доплачують за їх ремонт

на півдні Італії розпродають будинки (фото з відкритих джерел)

Відзначається, що мер міста хоче перетворити його історичний центр і залучити таким чином нових жителів, тому що за кілька останніх десятиліть в Троїні збільшилася кількість покинутих будинків. В кінці січня близько 30 таких будинків виставлять на продаж всього за 1 євро, ще 100 будинків будуть доступні новим мешканцям, коли старі господарі передадуть їх мерії.

Однак, щоб отримати будиночок на півдні Італії за таку смішну суму, варто виконати умову. Покупець повинен внести заставу в розмірі 5 тисяч євро і відремонтувати дім. На виконання цієї умови у нього є 3 роки з моменту покупки, після чого застава йому повертається. При цьому, частина витрат на ремонтні роботи місцева влада готова компенсувати (до 15 тисяч євро на ремонт будинку і 10 тисяч євро на роботи по енергоефективності).

Для людей, які не хочуть купувати покинутий будинок і витрачатися на його ремонт, є й інші цікаві пропозиції. Наприклад, за 30 тисяч євро можна придбати житло в хорошому стані, площею 80 кв. м.

Нові мешканці також отримають деякі преференції, зокрема безкоштовний проїзд для дітей шкільного віку, звільнення від податків на нерухомість і комунальні послуги протягом перших 3 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влада міста Салемі на Сицилії хочуть "повернути життя" в занедбану місцевість і влаштовує розпродаж будинків від 1 євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Рита

15 січня 2021, 19:51

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини