Головна Новини Світ Італія Наслідки урагану "Белла" в Італії: з'явилися перші жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Наслідки урагану "Белла" в Італії: з'явилися перші жертви

У ряді регіонів країни оголосили помаранчевий і жовтий рівні небезпеки

28 грудня 2020, 23:12
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 28 грудня, в Італії панував природний катаклізм. Циклон приніс в країну сильний вітер і опади, які об'єдналися в шторм, що отримав назву "Белла". Пориви вітру до 170 км / год привели до падіння дерев та знеструмлення будинків. Зародилася стихія на Туманному альбіоні, пройшлася по Франції та інших країн. В Італії снігопадами стихія обрушилася на Мілан через що постраждала жінка. На неї через вітер впав стовп. Також зимовий катаклізм приніс біди в Рим, Турин і Геную. У столиці країни чоловік був госпіталізований через удар гілкою. На жаль, стихія забрала і два життя. Її жертвою став рятувальник, який недалеко від Сассарі на Сардинії намагався відремонтувати розрив кабелю, а також заживо замерзлий бездомний в Ломбардії. Сильні снігопади також накрили Мілан, Турин і Геную. У Мілані жінка постраждала від падіння ліхтарного стовпа, а в Римі чоловік потрапив до лікарні через повалене дерево.

Наслідки урагану "Белла" в Італії: з'явилися перші жертви

Між населеними пунктами припинено або обмежено рух автотранспорту. Також є ризики сходження лавини. Затоплений громадський транспорт також тимчасово припинив роботу.


Раніше "Коментарі" писали про те, що в Бельгії правоохоронці затримують порушників коронавірусного локдауна, застосовуючи спецзасоби та фізичну силу. Так, відомо, що користувачі соціальних мереж з Ватерло опублікували відеозапис того, як місцеві поліцейські 20 грудня затримують жителів міста, яких запідозрили в порушенні діючих в країні обмежень.

Крім того, порталу стало відомо про те, що потужний вибух прогримів в різдвяний ранок в США — зруйновані десятки будівель.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини