Головна Новини Світ Італія Стало відомо, коли Італія планує почати вакцинацію від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Італія планує почати вакцинацію від коронавірусу

Основна частина кампанії по вакцинації очікується навесні і влітку наступного року. Першими планують вакцинувати медичних і соціальних працівників, жителів і персонал будинків престарілих.

3 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

Влада Італії вирішили вакцинувати населення на початку наступного року. Як заявив міністр охорони здоров'я Роберто Сперанца, країна планує закупити перші вакцини і почати вакцинацію.

Стало відомо, коли Італія планує почати вакцинацію від коронавірусу

Фото з відкритих джерел

Спочатку вакцинують лікарів і медичний персонал, жителів і персонал будинків престарілих, а потім решта населення країни, пише Reuters. Влада Італії вирішили зробити закупівлю у різних компаній, після узгодження від європейських органів з контролю за ліками, вакцину можна буде використовувати.

За словами міністра, основна вакцинація припаде на весну і літо наступного року. Для допомоги уряд має намір залучити військових. Відзначимо, на цей час в країні триває жорсткий локдаун. Наближаються свята, і уряд планує обмежити поїздки всередині країни для уникнення спалаху коронавірусної інфекції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, в Російській Федерації мають намір вже з наступного тижня приступити до масової вакцинації проти коронавірусної інфекції за допомогою російської вакцини "Супутник V". Сьогодні про такі плани заявив президент країни Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини