В Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів

Це вже не перший випадок скасування концерту піаністки Валентини Лисиці

В Італії, в місті Лерічі анулювали концерт опальної української піаністки з пропутінськими поглядами Валентини Лисиці, яка оскандалилась через власні заяви про окупований Росією Донбас, а ще підтримує Путіна.

Лисиця, що не виступає проти вбивств своїх співгромадян, планувала виступати в липні на музичному фестивалі, який має відбутись в цьому італійському місті. Проте через шквал соціальних суперечок через її небажану присутність, після прямого запиту мера Леонардо Паолетті її виступ вже скасований.

З причини своєї проросійської позиції Валентина Лисиця, яка є відомою як королева Рахманінова, ще мала анулювання свого концерту в Феніче у Венеції взимку минулого року, написало інформаційне агентство ANSA.

"Концерт, - сказав Паолетті, - був скасований за моїм особливим запитом і за повної підтримки маестро Джанлуки Марчіано", художнього керівника заходу. Посадовець цього міста сказав, що "завжди вважав присутність піаністки недоречною з відомих причин, оскільки муніципалітет Лерічі та його адміністрація були переконаними прихильниками українського народу з лютого 2022 року. Опір цьому я вважаю необхідним до остаточної перемоги", - підсумував мер Лерічі.

Щоб заборонити виступати артистці, яка грала на руїнах тимчасом окупованого росіянами Маріуполя, ще надіслали відповідні звернення до прем'єр-міністра цієї країни Мелоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська акторка зі "Слуги народу" зрадила свою країну та лишилася жити в Росії. Популярна українська артистка Галина Безрук вже чимало часу мешкає в РФ з чоловіком і дітьми. З початку військового вторгнення екс-українка ще ні разу не прокоментувала хід повномасштабної війни на своїй колишній батьківщині.