В Італії за невідомих обставин загинула українка: подробиці

Італійські правоохоронці також розглядають версію про вбивство українки

В Італії загинула громадянка України Про це пише видання "Кореспондент".

1 грудня в італійському місті Трієст, що на північному сході країни, було виявлено бездиханне тіло 43-річної українки. Труп жінки було знайдено у її власній квартирі під час того, як поліціянти прийшли туди, щоб доставити судовий документ щодо погроз та насильства з боку її колишнього партнера.

Тіло було передано судмедекспертам, які встановлять точну причину її смерті. Наразі правоохоронці розглядають кілька версій.

Зазначається, що місцеві ЗМІ пишуть, що у квартирі загиблої нібито було виявлено кілька ампул із метадоном. В той самий час, за даними видання ANSA, правоохоронці не знайшли явних слідів наркотичних речовин.

У матеріалі зазначається, що правоохоронці також розглядають версію про вбивство українки.

За словами знайомих жінки, нещодавно мала сварку з чоловіком, з яким вона проживала разом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Кривому Розі стався обвал на шахті. Внаслідок пригоди під завалами опинився 48-річний гірник. Він працював прохідником. Чоловік отримав серйозні травми та помер на місці. На цей момент розпочато розслідування. Створено спеціальну комісію, яка має встановити всі обставини інциденту.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в індійському місті Алігарх леопард забрався до місцевої школи та напав на неповнолітнього. Школяр встиг вибігти з класу, де знаходився хижак, але той поранив його. Потерпілий отримав поранення легкого ступеня важкості. На цей час леопарда зловили та приспали.