Головна Новини Світ Італія В Італії знайшли труп безвісти зниклої українки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії знайшли труп безвісти зниклої українки

Жінка працювала доглядальницею в Італії

9 січня 2021, 15:21 comments1339
Поділіться публікацією:

У річці Тібр, на якій розташоване місто Рим, було знайдено  труп безвісти зниклої 58-річної українки. Про це інформує сайт Roma Today.

В Італії знайшли труп безвісти зниклої українки

У річці Тібр знайшли труп українки - фото Пикабу

Повідомляється, що труп був у такому поганому стані, що ідентифікувати особу вдалося тільки завдяки відбиткам пальців і через кілька днів після виявлення тіла. Завдяки тому, що її відбитки були в базі після оформлення дозволу на проживання в Італії, судмедекспертам швидко вдалося встановити особу цієї жінки. Слідів насильства на тілі не виявили. Найімовірніше, труп віднесло за течією, оскільки він знаходився приблизно у 200 км від будинку, де жила загибла. Відомо, що вона проживала в місті Кастель-Вольтумо біля гирла річки Вольтурно.

Приблизно в середині грудня в поліцію звернувся син 58-річної жінки та повідомив, що його мати безвісти пропала. Правоохоронці встановили, що вона родом з України, а в Італію приїхала 10 років тому. Тут загибла працювала доглядальницею. Що могло статися за останній час, ніхто з родичів не знає. З огляду на те, що на тілі не було слідів насильницької смерті, можна припустити, що це було самогубство. Однак мотивів для такого вчинку ніхто з рідних зрозуміти ніяк не може.

На сьогодні залишається загадкою, що сталося з українкою і чому її тіло виявилося в річці. Всі подробиці даної події на цей момент встановлює поліція.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Польщі двох українців звинувачують в зґвалтуванні дівчини на вечірці, а також про те, що в США при невідомих обставинах помер один з найстрашніших серійних вбивць.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини