Головна Новини Світ Близький Схід Президент Вірменії закликав уряд готуватися до дострокових виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Вірменії закликав уряд готуватися до дострокових виборів

Він підкреслив, що не має ніякого відношення до заяви про припинення вогню, підписаної прем'єр-міністром Вірменії і президентами Росії і Азербайджану

16 листопада 2020, 21:50
Поділіться публікацією:

16 листопада президент Вірменії Армен Саркісян поширив послання, в якому закликав уряд і Національні збори підготуватися до дострокових парламентських виборів. Про це повідомляє Sputnik Armenia у своєму Telegram-каналі.

Президент Вірменії закликав уряд готуватися до дострокових виборів

Фото: из открытых источников

"Арцах був поранений. У нас розбурхане суспільство. Поранена економіка захльостує колосальні соціальні проблеми. В результаті величезного потоку людей з Арцаха відбувається гуманітарна катастрофа. Ми не можемо ігнорувати реальність і продовжувати жити звичайним життям", — сказав Саргсян.

Він зазначив, що за останні дні провів кілька зустрічей з парламентськими й позапарламентськими групами й представниками діаспори. Абсолютна більшість, за його словами, згодні в одному — відставка уряду і дострокові парламентські вибори необхідні.

Крім того, раніше в той же день на зустрічі з жителями Гадрут він підкреслив, що не має ніякого відношення до заяви про припинення вогню, підписаної прем'єр-міністром Вірменії й президентами Росії й Азербайджану.

Раніше "Коментарі" повідомляли, Вірменія планує повернути біженців в Нагорний Карабах. Міністр закордонних справ Вірменії наголосив на необхідності вжиття заходів щодо забезпечення умов для повернення депортованих Арцахского вірмен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини