Головна Новини Світ Близький Схід Уряд Ізраїлю саморозпустився через те, що не зміг ухвалити бюджет на наступний рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Ізраїлю саморозпустився через те, що не зміг ухвалити бюджет на наступний рік

Вибори в країні пройдуть наприкінці березня

23 грудня 2020, 18:34
Поділіться публікацією:

Уряд Ізраїлю саморозпустився через те, що не зміг ухвалити бюджет на наступний, 2021 рік. Минулого, 2019 року, ізраїльські народні обранці саморозпустилися через те, що не змогли домовитися щодо створення коаліції. Таким чином, найближчим часом в Ізраїлі відбудуться четверті за рахунком вибори керівництва держави протягом двох останніх років.

Уряд Ізраїлю саморозпустився через те, що не зміг ухвалити бюджет на наступний рік

Раніше "Коментарі" писали про те, що прийнятий варіант державного бюджету на 2021 рік викликав чимало невдоволених коментарів у різних сферах суспільства. Зокрема, планується скорочення витрат щодо фінансування низки пільгових виплат. Ми намагалися з’ясувати, чого ж чекати у 2021-у отримувачам субсидій. Чого чекати від субсидій у 2021 році? Сьогодні можна з легкістю говорити про те, що в Україні залишилася досить мала частка громадян, які ще жодного разу не користувалися субсидіями. І хоча, на думку експертів, в нашій державі субсидіарна підтримка є однією із найкращих у світі, на противагу цьому факту знаходиться чимало негативних моментів. 

Крім того, порталу стало відомо про те, що попри деякі затримки та прогнози з приводу того, що необхідної кількості голосів у "Слуг" просто немає, "бюджетна ніч" не знадобилася — 15 грудня нардепи проголосували за головний фінансовий документ країни несподівано оперативно. Причому самі депутати не просто зраділи, що бюджет приймали не вночі, а навіть угледіли в цьому великий привід для гордості. Водночас доволі обурено коментує положення бюджету 2021 року експертка Ірина Паламар, називаючи в цілому головний фінансовий документ країни антисоціальним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини