Головна Новини Світ Близький Схід В аеропорту Ємену прогримів потужний вибух (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту Ємену прогримів потужний вибух (ВІДЕО)

За даними ЗМІ, загинуло п'ятеро людей, ще 20 - отримали поранення

30 грудня 2020, 13:45
Поділіться публікацією:








У міжнародному аеропорту Адена в Ємені вибухнули три мінометних снаряди в момент, коли на літаку з Саудівської Аравії прибув новий уряд.

В аеропорту Ємену прогримів потужний вибух (ВІДЕО)

Вибух в аеропорту Ємену / фото: REUTERS/Stringer

Відомо, що сильний вибух стався всередині терміналу аеропорту, коли літак тільки прибув. Міністри, які  знаходяться на повітряному судні, не постраждали, бо, вибух стався до моменту висадки. Пізніше міністрів перевезли під посиленою охороною в президентський палац "Ель-Маашік".

За даними ЗМІ, в результаті події вже загинуло 5 осіб, ще 20 — отримали поранення різного ступеня тяжкості. За інформацією місцевого телеканалу, вибух супроводжувався стріляниною.

Відомо, що новий уряд прибув з Ер-Ріяда в Аден, який став тимчасовою столицею міжнародно визнаної влади Ємену після захоплення влади в Сані у2014 році бунтівниками-хуситами.

У грудні президент Ємену Абду Раббу Мансур Хаді, який знаходиться в Саудівській Аравії, призначив новий склад з 24 міністрів.

Нагадаємо, у вересні поточного року на заході Ірану пізно ввечері стався вибух цистерни з хлором, в результаті чого постраждали понад 200 осіб. Вибух стався в результаті недбалого поводження водія автомобіля, який перевозив цистерни з хлором.  Інформації про загиблих не було.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 25 грудня, в день Різдва Христового у католиків, в США пролунав потужний вибух. Пригода сталася в містечку під назвою Нешвілл, який розташовується в штаті Теннессі. Тільки через те, що у святковий ранок на вулицях міста було безлюдно, травми отримали троє людей. А ось число пошкоджених будинків склало кілька десятків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини