Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані теракт - невідомі напали на Кабульський університет: повідомляється про десятки загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані теракт - невідомі напали на Кабульський університет: повідомляється про десятки загиблих

Є побоювання, що число загиблих буде збільшуватися

3 листопада 2020, 17:06
Поділіться публікацією:

В Афганістані теракт — невідомі здійснили збройний напад на Кабульський університет під час візиту в навчальний заклад іранського посла. Про це повідомляє Reuters. Відео наслідків теракту можна подивитися тут.

В Афганістані теракт - невідомі напали на Кабульський університет: повідомляється про десятки загиблих

Відповідальність за напад взяли на себе представники терористичної організації ІДІЛ. Відомо, що озброєні люди увірвалися на територію Університету, де йшла книжковий ярмарок і відкрили стрілянину з автоматів, після чого, намагаючись сховатися від правоохоронців, протягом декількох годин вели перестрілку. Повідомляється про те, що жертвами теракту стали 35 осіб, понад півсотні отримали поранення. Основна частина постраждалих і вбитих — студенти Університету. І є побоювання, що число загиблих буде збільшуватися, оскільки деякі з поранених перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, у Відні вчора австрійські ЗМІ поширили інформацію про теракт в столиці країни. Відомо, що група озброєних невідомих осіб напала одночасно на синагогу, єврейський національний центр і єврейське кафе. Правоохоронці Відня підтвердили інформацію про теракт. Є поранені й убиті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини