В Ізраїлі вакцинована дівчина померла від CОVID-19

Попередня причина смерті - відмова внутрішніх органів

В Ізраїлі від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, померла молода дівчина. Пацієнтка була вакцинована двома дозами. Про це пише ТСН.

Відомо, що 17-річну дівчину перевели в стан медикаментозної коми. Пацієнтка захворіла кілька тижнів тому, аналіз на коронавірус показав позитивний результат. Молода мешканка Ізраїлю спочатку лікувалася у клініці в місті Хадера, розташованому в Хайфському окрузі, недалеко від Тель-Авіва. Однак її стан погіршувався. Тоді пацієнтку перевезли в медичний центр "Рамбам" у тому ж місті. У неї почалися порушення в роботі внутрішніх органів. Попередня причина смерті - відмова внутрішніх органів.

За офіційною статистикою, в Ізраїлі зафіксовано 2568 нових випадків зараження коронавірусом в добу. Станом на 1 жовтня за тиждень померло 115 осіб. Загалом четверта хвиля епідемії вже йде на спад. За даними міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, першу дозу вакцини проти коронавірусу отримало 66% населення, з них 90% дорослих, другу дозу - 61% населення, з них 83% дорослих. Третю дозу отримали 38% населення, з них 52% дорослих.

Як повідомляв портал "Коментарі", в РНБО розповіли, коли очікувати піку захворюваності на коронавірус. Чиновник зазначив, що число зайнятих ліжок у ковідних медустановах може досягти 50 тисяч одночасно.

Також раніше ми писали, що в Донецьку справжня катастрофа із захворюваністю на коронавірус. Точних даних про захворюваність у місті ніхто не озвучує, але не тільки тому, що їх приховують, а ще й через те, що таку статистику ніхто не веде. Хоча в лікарнях вже немає місць, а кисневі концентратори у страшному дефіциті.