Головна Новини Світ Близький Схід Вірменська опозиція висунула кандидата на пост глави тимчасового уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменська опозиція висунула кандидата на пост глави тимчасового уряду

Опозиційні партії Вірменії мають намір змусити діючого прем’єра Нікола Пашиняна піти у відставку

4 грудня 2020, 07:55
Поділіться публікацією:

Опозиційні сили Вірменії висунули на пост глави тимчасового уряду країни першого прем’єра та ексглаву Міноборони Вазгена Манукяна.

Вірменська опозиція висунула кандидата на пост глави тимчасового уряду

Вазген Манукян. Фото: armeniatoday

Таке рішення прийняли на засіданні 17 партій.

За словами одного з представників партії “Дашнакцутюн” Ішхана Сагателяна, Вазген Манукян стане гідним лідером, який зможе організувати позачергові справедливі парламентські вибори.

Нинішнього прем’єр-міністра Нікола Пашиняна члени партій планують змусити піти у відставку.

Вазген Манукян, якого висунули на пост глави тимчасового уряду, припинить своє членство в партії та зобов’язується організувати позачергові парламентські вибори, В них сам він брати участь не буде. Також він не стане підтримувати будь-яку політичну силу в Вірменії.

Політики спростували думку про те, що обрання кандидата у прем’єр-міністри було погоджено з Росією.

Також представники опозиції заявили, що не збираються денонсувати тристоронню заяву про припинення вогню в Нагірному Карабасі, навіть, якщо Пашинян піде у відставку.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян повідомив, що країна підписала договір з Росією та Азербайджаном про припинення військових дій в Нагірному Карабасі. Такі дії міністра не схвалив вірменський народ, зокрема опозиційні сили. В країні почалися протести. Кількість осіб, що вийшли на мирну акцію протесту, перевищила 17 тисяч. Люди зібралися в центрі Єревана і рушили до будівлі парламенту, викрикуючи головну вимогу про відставку прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Також сайт “Коментарі” рекомендує прочитати які висновки має зробити Україна після завершення конфлікту в Нагірному Карабасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини