Головна Новини Світ Близький Схід Вірменські опозиційні сили влаштували протест в Єревані (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменські опозиційні сили влаштували протест в Єревані (Відео)

Протестувальники вимагають відставки прем’єр-міністра Нікола Пашиняна

8 грудня 2020, 13:10
Поділіться публікацією:








У вівторок 8 грудня вірменська опозиція вийшла на вулиці Єревана з акцією протесту. Люди вимагають відставки прем’єр-міністра Нікола Пашиняна. Протестувальники почали блокувати центральні вулиці міста та скандувати: “Нікол повинен піти, Нікол зрадник!”.

Вірменські опозиційні сили влаштували протест в Єревані (Відео)

Протести у Вірменії - опозиція вимагає відставки прем'єра. Фото: 24 канал

Акцію протесту розпочали сімнадцять опозиційних партій. Раніше члени партій повідомили, якщо Пашинян не покине пост прем'єра до 12:00, вони розпочнуть  протестувати.

“Дорогі співвітчизники, як бачите, зараз вже 12:08, а Пашинян не подав у відставку. Починаючи з цієї секунди до 17:00 ви вільно можете влаштовувати акції мирного громадянської непокори”, — сказав у відеозверненні один з опозиціонерів Ішхан Сагателян.

За ситуацією в Єревані та перебігом протесту можна спостерігати в прямому ефірі вірменського телебачення NEWS.am.

Нагадуємо, що раніше опозиційні вірменські партії утворили "Комітет за порятунок батьківщини”. Громадяни, не згодні з політикою Нікола Пашиняна, влаштували протести біля урядової дачі прем'єра. Опозиція поставила ультиматум — або до восьмого грудня політик складе свої повноваження або протести продовжаться.

Опозиційні сили Вірменії вже знайшли заміну чинному прем'єр-міністру. Вибір припав на першого прем’єра та ексглаву Міноборони Вазгена Манукяна.

Протестувальники впевнені, що заява про повне припинення військових дій в Нагірному Карабасі, яку підписав Нікола Пашинян, стала капітуляцією. 

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, які висновки має зробити Україна після завершення конфлікту в Нагірному Карабасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини