Головна Новини Світ Близький Схід Витік нафти в Ірані: вибухнув нафтопереробний завод
commentss НОВИНИ Всі новини

Витік нафти в Ірані: вибухнув нафтопереробний завод

Пожежникам командам вдалося локалізувати розлив нафти і почати відновлювальні роботи

14 грудня 2020, 11:37
Поділіться публікацією:








Іранські ЗМІ сьогодні повідомили, що пожежники працюють над гасінням нафтопереробного заводу, який вибухнув і спровокував масштабний витік нафти. Про це пише AMNnews.

Витік нафти в Ірані: вибухнув нафтопереробний завод

Взрыв нефтеперерабатывающего завода и утечка нефти в Иране

Хосров Каяні, глава відділення невідкладної допомоги в провінції Чахар-Махал і Бахтіар на південному заході Ірану, заявив в коментарі інформаційному агентству Mehr, що вибух на трубопроводі Марун, який живить Ісфаханському нафтопереробний завод, стався в Ардалом, що вказує на те, що нафта просочилася у важкодоступну долину.

Чиновник підтвердив, що пожежним командам вдалося локалізувати розлив нафти й почати відновлювальні роботи, додавши, що аварія завдала шкоди навколишньому середовищу, але не життям людей. На відеозаписі, знятим державним офіційним інформаційним агентством "Фарс", було видно, як в результаті першого вибуху виникла пожежа, що охопила цю територію.


Нагадаємо, 13-річна школярка була арештована у четвер, 10 грудня, в місті Безьє, Франція, з кухонним ножем після погроз поранити свого вчителя. Вона була взята під варту і знаходиться в поліцейському відділку. Коли вчителька попросила у неї пояснень, дівчинка відповіла, що не хоче працювати, додавши, що "спустить їй шкуру, коли та вийде".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в четвер два американських бомбардувальника B-52 виконали "місію для демонстрації сили" в Перській затоці, мета якої, за словами військових, була спрямована на те, щоб утримати Іран від нападів на війська Сполучених Штатів на Близькому Сході на тлі зростаючої напруженості між двома країнами..





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини