Головна Новини Світ Близький Схід Землетрус магнітудою 5,7 вдарив по півдню Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Землетрус магнітудою 5,7 вдарив по півдню Ірану

Інформації про жертв або постраждалих під час землетрусу в Ірані поки немає

9 червня 2020, 22:50 comments1066
Поділіться публікацією:

Землетрус магнітудою 5,7 стався в провінції Фарс на півдні Ірану в вівторок. Про це повідомляє Reuters з посиланням на офіційне інформаційне агентство ІРНА.

Землетрус магнітудою 5,7 вдарив по півдню Ірану

Сейсмологи зафіксували поштовхи в 21:48 за місцевим часом (20:18 за київським часом). Відзначається, що приблизно за годину до цього в цьому ж районі було зафіксовано землетрус магнітудою 5,1.

Повідомляється, що епіцентр землетрусу зафіксовано в провінції Фарс 22 кілометрах від населеного пункту Бейрам на глибині 10 кілометрів і за 239 кілометрів від Шираза – найбільшого міста провінції і його адміністративного центру.

Безпосередньої інформації про можливих жертв або руйнування від землетрусу не надходило.

Раніше "Коментарі" писали, що в Новій Зеландії стався потужний землетрус магнітудою в 5,8 бала. Природний катаклізм стався саме в той момент, коли в прямому ефірі національному телебаченню виступала прем'єр Джасінда Ардерна. Вона вийшла в ефір зі зверненням до народу, і як раз у цей момент почала тремтіти земля, що добре помітно на відео. Ардерна не злякалася і відреагувала з посмішкою і словами: "У нас тут просто невеликий землетрус, цілком пристойно трясе".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини