Землетрус магнітудою 5,7 вдарив по півдню Ірану

Інформації про жертв або постраждалих під час землетрусу в Ірані поки немає

Землетрус магнітудою 5,7 стався в провінції Фарс на півдні Ірану в вівторок. Про це повідомляє Reuters з посиланням на офіційне інформаційне агентство ІРНА.

Сейсмологи зафіксували поштовхи в 21:48 за місцевим часом (20:18 за київським часом). Відзначається, що приблизно за годину до цього в цьому ж районі було зафіксовано землетрус магнітудою 5,1.

Повідомляється, що епіцентр землетрусу зафіксовано в провінції Фарс 22 кілометрах від населеного пункту Бейрам на глибині 10 кілометрів і за 239 кілометрів від Шираза – найбільшого міста провінції і його адміністративного центру.

Безпосередньої інформації про можливих жертв або руйнування від землетрусу не надходило.

Раніше "Коментарі" писали, що в Новій Зеландії стався потужний землетрус магнітудою в 5,8 бала. Природний катаклізм стався саме в той момент, коли в прямому ефірі національному телебаченню виступала прем'єр Джасінда Ардерна. Вона вийшла в ефір зі зверненням до народу, і як раз у цей момент почала тремтіти земля, що добре помітно на відео. Ардерна не злякалася і відреагувала з посмішкою і словами: "У нас тут просто невеликий землетрус, цілком пристойно трясе".