Головна Новини Світ Північна Америка Дві глобальні загрози: Білл Гейтс розповів, що чекає світ після пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві глобальні загрози: Білл Гейтс розповів, що чекає світ після пандемії

Ми до цього не готові

15 лютого 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Мільярдер, грунтовно корпорації Microsoft і один з найбагатших людей на планеті Білл Гейтс зробив чергову гучну заяву про майбутнє світу. Він сказав, що після закінчення пандемії людство зіткнеться з новими глобальними загрозами. Про це бізнесмен повідомив в інтерв'ю каналу "Veritasium".

Дві глобальні загрози: Білл Гейтс розповів, що чекає світ після пандемії

Фото: Reuters

Про пандемії, яка може охопити всю земну кулю Гейтс говорив ще у 2014-2015 роках, а сьогодні він заявив, що в майбутньому нас чекає зіткнення з двома новими глобальними небезпеками, а саме — біотероризмом і зміною клімату.

Мільярдер висловив упевненість, що людство доклало немало зусиль для підготовки до глобальної пандемії. Він сказав, що такі хвороби будуть з'являтися постійно через контакти людей з іншими живими організмами.

Водночас він сказав, що люди можуть вчинити так, щоб віруси не несли на смертельну небезпеку, якщо будуть правильно реагувати на потенційну небезпеку.

Гейтс зазначив, що в майбутньому світ може зіткнутися з біотероризмом, коли хтось зможе спеціально створити вірус, який буде смертельнішим за пандемію коронавірусу.

Другий глобальною загрозою людству Гейтс назвав зміни в кліматі, він сказав, що з кожним роком число загиблих буде зростати, а показники перевищать кількість жертв пандемії.

Коронавірусна інфекція була вперше виявлений 2019 році в китайському місті Ухань. У березні 2020 року всесвітня організація охорони здоров'я оголосила коронавірус пандемією.

Навесні 2020 року більшість світових країн закривалися на жорсткий карантин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про реакції Байдена на імпічмент Трампа.

Також читайте про те, що Путін не кине Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини