Головна Новини Світ Решта світу Дубай змінює правила в'їзду для туристів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубай змінює правила в'їзду для туристів - подробиці

Зміни відбулися у зв'язку з посиленням заходів безпеки в ОАЕ

28 січня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

З 31-го січня правила в'їзду у Дубай для іноземних пасажирів будуть дещо змінені. Дану інформацію надає інтернет-ресурс TimeOut.

Дубай змінює правила в'їзду для туристів - подробиці

Правила в'їзду в Дубай - зміни. Фото: ytimg.com

З наступного місяця аби потрапити в Дубай, туристам потрібно буде показати на кордоні сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту на COVID-19, який був зроблений не раніше, ніж за 72 години до поїздки.

Документи про проходження тесту на коронавірус не потрібні дітям до дванадцяти років та безпосередньо громадянам ОАЕ, які відлітали в інші країни.

Раніше туристи могли показати негативний результат тесту, який був зроблений за 96 годин до відльоту.

До того ж туристам, які відправилися до Дубаю з епідеміологічно несприятливих країн, треба буде здати додатковий тест за свої кошти після прибуття в Дубай.

Влада прийняла такі рішення аби вберегти від коронавірусу як своїх громадян, так і туристів.

Окрім того, видання TimeOut повідомляє що ПЛР-аналіз та експрес-тести зможуть робити прямо в аеропортах Дубая тим людям, які потребують додаткового тестування.

Нагадаємо, що у Литві лікарі помилково ввели пацієнту під час вакцинації не стандартну дозу, а збільшену в п'ять разів. За його словами, жінка, якій ввели препарат, відчуває себе добре, однак вона відчуває сильний біль в місці уколу. Після інциденту лікарі проконсультувалися з представниками Pfizer, вакциною якої прищепили пацієнтку. Про наслідки ситуації читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляють, що нещодавно в Польщі набуло чинності рішення про заборону абортів, яке раніше викликало хвилю невдоволення серед польських громадян. У відповідь на рішення на протести знову вийшли різноманітні польські рухи за права жінок. Фото протестів дивіться у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини