Головна Новини Світ Решта світу Міжнародний скандал: в аеропорту Катару знайшли новонародженого, після чого пасажирок змусили роздягтися
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародний скандал: в аеропорту Катару знайшли новонародженого, після чого пасажирок змусили роздягтися

Дії працівників аеропорту стали причиною міжнародного скандалу

26 жовтня 2020, 16:57 comments1238
Поділіться публікацією:

У вбиральні терміналу аеропорту Катару був знайдений новонароджений. Щоб знайти породіллю, керівництво аеропорту змусило пройти медогляд пасажирок одного з міжнародних рейсів. Про це повідомляє ВВС.

Міжнародний скандал: в аеропорту Катару знайшли новонародженого, після чого пасажирок змусили роздягтися

Інцидент стався 2 жовтня. Відомо, що 13 жінок — пасажирок авіакомпанії Qatar Airways, які в цей час вже піднялися на борт, були змушені відправитися в машину швидкої допомоги на злітно-посадковій смузі, в якій їх буквально силою змусили зняти нижню білизну.

Одна з пасажирок міжнародного рейсу Кім Міллс сказала, що вона була серед тих, кого зняли з рейсу. Вона підкреслює, що її не піддали обстеженню через те, їй уже за 60. Але навіть в цьому випадку, за її словами, досвід був жахливим.

"Мої ноги просто тремтіли. Я боялася, що мене кудись заберуть. Чому вони не пояснили нам, що відбувається?" — сказала вона, додавши, що пізніше співробітники літака сказали їй, що не знають, що відбувається, — "Це було абсолютно жахливо. Я не можу уявити, як було цим бідним молодим дівчатам".

Разом з тим, міжнародний аеропорт Хамад не повідомив подробиць обстежень або кількості постраждалих жінок.

У заяві аеропорту говориться: "Медичні працівники висловили офіційним особам стурбованість з приводу здоров'я і благополуччя матері, яка щойно народила, і попросили її знайти до вильоту. Людей, що мали доступ до певної зони аеропорту, де був виявлений новонароджений, попросили допомогти в пошуках ".

Крім того, у своє виправдання керівництво аеропорту заявляє, що в районі туалету, де була знайдена дитина, перебували виключно пасажири, які слідували на Сідней.

На витівку аеропорту відреагували влади Австралії, оскільки всі постраждалі виявилися громадянами цієї країни. Вони висловили невдоволення і зажадали встановлення обставин того, що сталося. Міністр закордонних справ Австралії Маріз Пейн заявила, що в її дипломатичній практиці це перший такий кричущий випадок.

Раніше "Коментарі" писали про те, що близько 23 тисячі курчат померли після того, як їх кинули в мадридському аеропорту Барахас в Іспанії






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини