Президент Вірменії заразився коронавірусом

Армен Саркісян заразився COVID-19 під час візиту до лондонської клініки

Президент Вірменії Армен Саркісян захворів на коронавірус під час лікування в лондонській клініці. Дану інформацію надали представники адміністрації президента виданню "Sputnik Вірменія".

Армен Саркісян відправився до Лондона разом зі своєю сім'єю аби відсвяткувати новорічні свята. Окрім того, під час візиту до міста вірменському президенту зробили операцію на нозі в одній з британських клінік. Медики успішно його прооперували, проте через деякий час у Саркісяна почали проявлятися головні симптоми коронавірусу. Політику запропонували зробити тест на COVID-19, який показав позитивний результат.

У зв'язку з цим президент Вірменії відправився на самоізоляцію. Гарант країни продовжуватиме працювати, проте в дистанційному режимі.

За статистикою, на цей момент у Вірменії зафіксовано понад 160 тисяч заражень коронавірусом з початку пандемії. Близько 145 тисяч вже побороли хворобу. 2864 померли від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Нагадаємо, що у 2021 році Міноборони отримає три нові літаки АН-178. Фінансову підтримку у кілька мільярдів гривень "Антонову" надасть АТ "Укрексімбанк". Проект будівництва нової авіаційної техніки розрахований на наступні чотири роки.

Укладений договір є свого роду унікальним, адже підпадає під державні гарантії. Крім того, контракт із "Антоновим" є першим держзамовленням на будівництво повітряних транспортників для Збройних Сил від вітчизняного виробника. Раніше АН-179 планували замовляти за кордоном.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що через український кордон до країн ЄС мало не потрапило понад тонни героїну.