Головна Новини Світ Решта світу Протести в Вірменії: демонстранти зупинили автомобіль Мірзояна і до крові побили політика (ВІДЕО, 18)
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Вірменії: демонстранти зупинили автомобіль Мірзояна і до крові побили політика (ВІДЕО, 18)

Арарат Мірзоян потрапив під гарячу руку демонстрантів

10 листопада 2020, 02:43 comments1183
Поділіться публікацією:

В ніч з понеділка на вівторок почалися масові протести по всій Вірменії після того, як прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян оголосив, що Вірменія, Росія і Азербайджан підписали меморандум про припинення бойових дій в Нагірному Карабасі.

Протести в Вірменії: демонстранти зупинили автомобіль Мірзояна і до крові побили політика (ВІДЕО, 18)

Відразу після цього по всій території країни почалися масові заворушення. Протестуючі захопили будівлю уряду, де влаштували погром. Судячи з відео, після цього попрямували за місто, де знаходяться урядові дачі. Зокрема, дача самого Пашиняна.

По дорозі жителі столиці побачили автомобіль, який належить спікеру вірменського парламенту Арарату Мірзояну. Недовго думаючи, вони заблокували рух позашляховика, витягли політика з машини і почали висловлювати йому свої претензії. На кадрах видно, як Мірзоян намагається врятуватися, однак натовп його утримує, починається бійка, де політику дістається кілька сильних ударів в голову. На місці подій виявилася місцева поліція, і далі складно припустити, що відбувається, тому що камера не може дати чіткого сигналу. Надалі стало відомо, що його забрала швидка з сильними забоями голови . (з етичних міркувань ми даємо кадри окремої посиланням ) Відео інциденту опублікував телеграм-канал "Легітимний".


Як раніше повідомляли "Коментарі", Росія після перемир'я в Нагірному Карабасі відправила в регіон більше двох тисяч військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини