Головна Новини Світ Решта світу Сход льодовика в Індії: більше 40 людей загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

Сход льодовика в Індії: більше 40 людей загинули

На даний момент пошукові роботи в Індії тривають, також ведуться роботи по ліквідації наслідків вірші

16 лютого 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

Сход льодовика в північному штаті Уттаракханд офіційно забрав життя 41 людини. За офіційною інформацією ця цифра — далеко не остаточна, очікується, що результатом пошукових робіт стане збільшення кількості жертв стихії. На цей час невідомо точне число зниклих безвісти, передає агентство ANI.

Сход льодовика в Індії: більше 40 людей загинули

Сход льодовика (фото з відкритих джерел)

Масштабна повінь, яка сталася в Індії 7 лютого о результаті прориву греблі, яка, своєю чергою, стала результатом сходу льодовика з Гімалайського хребта, призвело до затоплення гідроелектростанції "Рішіганга" масштабним жертвам. Серед робітників станції — за неофіційними даними їх понад 100.

На цей момент пошукові роботи тривають, також ведуться роботи по ліквідації наслідків стихії. Рятувальники запевняють — з кожною годиною шанси знайти живих людей скорочуються, зараз ймовірність зводиться до 0.

Нагадаємо, стихійне лихо накрило один з районів Індії. Сход льодовика в Гімалаях привів до смерті 18 жителів, понад двісті осіб вважаються зниклими безвісти.

Раптова повінь в районі Чамолі Уттаракханд, викликаного проривом льодовика в верхів'ях Гімалаїв змило дві гідроелектростанції і зруйнувало п'ять мостів. У штаті тривають міжвідомчі рятувальні роботи, оскільки влада евакуювала тисячі людей з постраждалих районів. Ще близько тридцяти людей опинилися в пастці в тунелі довжиною близько 2,5 км, і рятувальники працювали всю ніч, щоб врятувати їх. Операцію зі звільнення громадян ускладнювалася завалами і сльотою. Для порятунку жителів були задіяні військові — вони виконали наказ по звільнення потрапили в біду громадян поряд з рятувальними службами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://aninews.in/
comments

Обговорення


Новини