Туризм в Пхукет повертається: Таїланд анонсував відкриття кордонів острова

Пхукет стане "першою ластівкою" перед наступним відкриттям туристичних зон Таїланду

Глава Національного управління по туризму Таїланду Ютасак Супасорн заявив про відкриття туристичних кордонів для іноземців на райському острові Пхукет. Про це повідомляє видання Lenta .

Відзначається, що д Доступність популярного острова для іноземців стане репетицією перед відкриттям інших провінцій країни і перезапуском міжнародного туризму.

При цьому агентство зазначає, що запобіжні заходи ніхто не виключав. І ностранци повинні прибувати рейсами тільки на Пхукет, через інші аеропорти країни в'їзд буде неможливий. Також вони повинні провести на Пхукеті не менше 30 днів, 14 з яких будуть дотримуватися карантину в готелі. У деяких готелях можливий вихід на територію під час карантину і навіть доступ до пляжу.

Паралельно необхідно буде здати два ПЛР-тесту на коронавірус. Тільки після дотримання всіх цих умов можливі екскурсійні поїздки по острову і інші розваги.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що паралізація туристичного сезону через пандемію привела до повального голоду у слонів , які годувалися за рахунок приїжджих.