У США шкільний автобус злетів з пагорба: сильно постраждали діти (ВІДЕО)

Повідомляється, що водій автобуса раптово втратив контроль над транспортним засобом та злетів із проїжджої частини.

На місці ДТП працювали правоохоронці, рятувальники та медики швидкої допомоги.

Серйозна аварія сталася у четвер, 1 грудня, у Нью-Хемпстеді, що є передмістям Нью-Йорка (США). Так, уранці водій шкільного автобуса віз 21 хлопчика, які є вихідцями з ортодоксальних сімей, до приватної єврейської школи. У якийсь момент водій втратив контроль над транспортним засобом, злетів із проїжджої частини та протаранив кілька припаркованих автомобілів. Після цього автобус продовж на повній швидкості з'їжджати вниз з пагорба, при цьому таранячи дерева.

Зрештою, автобус врізався в будинок і зупинився. Транспортний засіб отримав значні механічні ушкодження. Повідомляється, що постраждало семеро дітей, а інші дуже перелякалися та пережили стрес.

Про це пише видання Times of Israel.

Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості було госпіталізовано. Як виявилося, п'ятеро хлопчиків отримали незначні ушкодження у вигляді саден, забитих місць і синців. Їм надали допомогу та відпустили додому. Двоє ж п'ятирічних хлопчиків серйозно травмувалися. На щастя, наразі їхнім життям нічого не загрожує. Постраждалі перебувають під наглядом лікарів і починають одужувати.

Водій автобуса також отримав травми та був госпіталізований. Причини та обставини події встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в США сталося масове загадкове вбивство студентів. Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі.

Читайте також: У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО).