Головна Новини Світ Решта світу В Мадриді вибухнув готель - фото катастрофи
commentss НОВИНИ Всі новини

В Мадриді вибухнув готель - фото катастрофи

Будівля в Іспанії вибухнула посеред білого дня

20 січня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

В центрі іспанського Мадриду несподівано вибухнув готель. Про це повідомило місцеве видання "Паїс".

В Мадриді вибухнув готель - фото катастрофи

Вибух у Мадриді - подробиці. Фото: profile.ru

Очевидці ситуації встигли зафіксувати момент вибуху. На знімку видно, що три верхні поверхи абсолютно зруйновані. Вулиця, на якій сталася катастрофа багато уламків та пилу.

На цей час відомо, що вибух у будівлі стався під час перевірки газового обладнання, тому поки не відкидається версія про витік газу.

Поки немає точних даних скільки людей постраждало від катастрофи. Проте ЗМІ повідомляють, що щонайменше дві людини загинули. До того ж вісім людей травмувалося. Одну з них доставили в тяжкому стані до лікарні.

Вибух зачепив ще одну будівлю — дім для людей похилого віку, який розташований поблизу. Він пошкодився від вибухової хвилі.

Нині на місці події працюють рятувальники. Вони розбирають завали та евакуюють персонал та відвідувачів пошкодженого готелю.

В Мадриді вибухнув готель - фото катастрофи - фото 2
В Мадриді вибухнув готель - фото катастрофи - фото 3

Нагадаємо, що сьогодні в США відбувається інаугурація Джозефа Байдена. В інтернет-просторі вже стало відомо про плани нового президента на перші 100 днів свого правління. Він планує врегулювати низку проблем та криз, які залишив по собі Дональд Трамп. Які саме плани склав Джо Байден, читайте в нашому матеріалі.

Також раніше повідомлялося, що вперше у світі в Вашингтоні офіційно було дозволено компостувати людські трупи. Простіше кажучи, робити добрива з людей після їх смерті для поліпшення екологічної ситуації у світі.

Так, спочатку тіло померлого буде поміщено в спеціальну закриту посудину, разом з 200 галонами (більш ніж 750 літрів) дерев"яних трісок. Крім того, в суміш додаватимуть найпростіші гриби та бактерії, щоб прискорити процес. Далі буде додаватися кисень, щоб підтримувати температуру між 145 і 155 градусами. У підсумку вийде 4 бочки чистого добрива. Які компанії цим займатимуться, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини