Головна Новини Світ Решта світу В ООН розповіли, що може обернутися катастрофою для людства
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН розповіли, що може обернутися катастрофою для людства

На думку експертів, загибель коралових рифів призведе до непоправних наслідків

24 грудня 2020, 10:26
Поділіться публікацією:

Експерти Програми Організації Об'єднаних Націй із навколишнього середовища заявили: якщо країни не зменшать обсяги парникових викидів, коралові рифи можуть повністю зникнути до кінця нинішнього століття. Це, на думку, фахівців може привести до катастрофічних наслідків не тільки для морських систем, а й для людства.

В ООН розповіли, що може обернутися катастрофою для людства

ФОТО: З відкритих джерел

Внаслідок зникнення коралових рифів можуть постраждати мільйони людей, які живуть в прибережних зонах та заробляють на життя ловом риби та морепродуктів.

Експерт ООН Летиція Карвало зазначила, що процес знебарвлення і загибелі коралових рифів відбувається набагато швидше, ніж припускали в організації. Вона також підкреслила, що якщо корали знебарвлюються протягом тривалого періоду, вони починають гинути. Це може викликати непоправні наслідки та коралові рифи зникнуть до кінця століття.

В Організації вважають, що цьому процесу можна запобігти, якщо температура води в океані буде знижуватися. Щоб досягти зміни температури, необхідно, щоб викиди парникових газів в атмосферу скоротилися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експерти здивували черговим науковим експериментом. Їм вдалося змоделювати процес формування супутника Землі — Місяця — 4,5 мільярда років тому. Увесь цей неймовірний процес вмістився всього в одну хвилину.

Також портал писав про те, що NASA показало, як буде виглядати Місяць у 2021. Співробітники Національного аерокосмічного агентства (NASA) США створили унікальне відео, яке наочно демонструє нам, як буде виглядати Місяць в наступному році.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини