Вагітні росіянки масово їдуть в Аргентину: стало відомо, навіщо

За останній рік до Аргентини приїхали близько 10 500 вагітних росіянок

На території Аргентини імміграційна влада веде боротьбу з громадянками РФ, що тепер масово їдуть в Буенос-Айрес, щоб там народити. Це все роблять для того, щоб пізніше мати громадянство Аргентини. Про це інформує The Guardian.

Очільниця імміграційної служби країни Флоренція Каріньяно під час ефіру на телеканалі C5N наголосила, що минулого четверга 33 вагітні росіянки – термін вагітності в яких 32 - 34 тижні - приїхали до країни. Першим кільком майбутнім мамам відмовили під час процедури паспортного контролю, проте потім всіх таки пропустили до країни.

Журналісти стверджують, що ізоляція Москви від Заходу робить Аргентину в очах росіянок таки привабливою країною для подальшого проживання.

При цьому, тільки за останній рік в південноамериканську країну прилетіло майже 10 500 вагітних росіянок. Ще 5800 жінок з цієї кількості прибули в Аргентину за останній квартал.

З причини численних випадків, Міграційна служба країни почала відкликати ВНП в росіянок, що отримали його, народивши дитину в країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії з'явився новий ворог. Росіянка говорить, що вони завжди були проти нас. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, спортсмени з країни-агресора були виключені з багатьох видів спорту. Норвезькі спортсмени також вважають, що для росіян не має бути місця в біатлоні. Біатлоністка з РФ стверджує, що норвежці завжди були проти росіян і називає колег "неприємними тарганами". Поки Міжнародний олімпійський комітет вирішує, чи будуть брати участь російські та білоруські спортсмени в майбутній олімпіаді, деякі іноземні відкрито виступають проти росіян.