Активні прибічники режиму Кремля покинули РФ та поїхали на заробітки

Йосип Пригожин і співачка Валерія вирушили до Туреччини підзаробити грошей.

Відомий в РФ продюсер Йосип Пригожин і його дружина, Валерія, що одобрюють військове терористичне вторгнення їх країни на територію України, вдруге в травні полетіли в Туреччину.

На власній сторінці в соціальних мережах співачка та послідовниця Путіна написала, що в неї заплановано концерт в Анталії.

"День перепочинку, а завтра вже знову концерт", - повідомила Валерія.

При цьому, російська артистка ще з 2014 року знаходиться під санкціями, оприлюднивши свою позицію стосовно війни в Україні, тому вона рада хоч нечастим концертам за кордоном.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка поїхала з країни. Російська знаменитість Альбіна Джанабаєва зупинила поки що власну музичну кар'єру на паузу і виїхала до Іспанії. Співачка забрала з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так і не сказав, як він оцінює повномасштабну війну Росії на території України.

На власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної фотосесії в Іспанії і можна зауважити з повідомлень зірки, що в цій країні вона знаходиться вже певний час.

Також "Коментарі" писали про те, що скандальна Лорак поїхала з Росії. Опальна виконавиця Ані Лорак, що вперто мовчить про те, що РФ почала війну в Україну, раптово залишила територію Російської Федерації.

Саме в Росії її висувають звинувачення в фінансуванні ЗСУ, із цієї причини мають намір відмінити найближчий виступ на території усієї країни. В мережах розпочали по-справжньому цькувати Кароліну, інформують російські видання. Про це свідчить, зокрема, лист російського чиновника, який він адресував до Генпрокуратури, де вимагає повністю скасувати анонсований зіркою концерт.