Акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили

Сташенко підіграє кремлівській пропаганді і виступає за кровожерну війну, розв'язану Путіним

Кіноактриса Оксана Сташенко запам’яталась українцям, бо грала ролі в багатьох серіалах і фільмах, таких як - "Повернення Мухтара". Як інформують російські видання, росіянка підтримує криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські актори ніби її зрадили.

Сташенко критикує колег, з якими працювала до вторгнення, за те, що вони висловлюють звинувачення РФ в початку військового вторгнення.

"Я знімалася в Україні, як і всі інші наші [російські] артисти... У нас там з'явилося багато друзів, приятелів, знайомих. Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх в Москві". Я брала ці знімки, допомагала...", - розповіла російська акторка.

Вона ще сказала, що після початку повномасштабного вторгнення її власний номер телефону "злили" і він з’явивсь у відкритому доступі і вказали, що росіянка виступає за продовження війни.

"Я тиждень не спала... Скільки мені повідомлень і дзвінків надходило! Я просто не піднімала слухавку", - розповіла Сташенко.

Вона називає "каліками на мізки" українських зірок, що виступають проти війни.

"Я їх тепер називаю каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібними, щоб дозволити собі розкрити головну коробку і дати витягнути звідти свій мозок", - стверджує російська знаменитість.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка раптово згадала, як її "гнобили за російську мову" в Україні та виправдала війну. Російська кіноакторка Олена Яковлєва, відповідаючи на запитання представника YouTube-каналу "Емпатія Манучі", розказала, що війну на території України нібито розв'язав "київський режим".