Головна Новини Світ Росія Автомобіль дипмісії РФ в Кабулі підірвався на невідомому вибуховому пристрої - МЗС Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобіль дипмісії РФ в Кабулі підірвався на невідомому вибуховому пристрої - МЗС Росії

За інформацією зовнішньополітичного відомства Росії, в результаті вибуху ніхто не загинув

1 грудня 2020, 20:22
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Російської Федерації на своєму офіційному сайті відомства інформує про підрив транспортного засобу дипмісії країни в столиці Афганістану Кабулі. Так, відомо, що сьогодні під час пересування автомобіля, що належав посольству РФ, на шляху його проходження стався вибух. Серйозно постраждалих, за інформацією МЗС, немає. На думку експертів, жертвою підриву повинен був стати транспортний засіб Афганських національних сил безпеки з військовослужбовцями, який рухався перед російської дипмісією. В той самий час, зовнішньополітичне відомство Росії не виключає можливість теракту.

Автомобіль дипмісії РФ в Кабулі підірвався на невідомому вибуховому пристрої - МЗС Росії

Раніше "Коментарі" писали про те, що в місті Трір на південному заході Німеччини — теракт. Невідомий чоловік направив свій автомобіль у натовп людей, які в цей час народились на пішохідному переході. За інформацією місцевих засобів масової інформації, постраждало 15 осіб. За наявними даними, є двоє загиблих. На цей час зловмисник затриманий правоохоронцями Німеччини.

Також нам стало відомо, що 14 жовтня, під час розбору завалів будинку і повернення речей їх власникам, на площі однієї з квартир було виявлено цілий арсенал зброї та боєприпасів, які зберігалися там на незаконних підставах. Правоохоронцями було вилучено пістолети, рушниці, боєприпаси та місткості, попередньо, з вибухонебезпечною речовиною. На цей момент інформація про "знахідку" внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зброю додано до доказової бази, власників затриманий. Порушено кримінальну справу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини