Багато хто з ним спав: блогер "злив" нові подробиці про зради чоловіка російської співачка

Чоловік співачки Алсу Ян Абрамов, за чутками, розважався з різними дівчатами

Блогер з Росії Артем Суворкін видав з потрохами чоловіка російської зірки Алсу Яна Абрамова.

Як посилаються на нього пропагандистські російські ЗМІ, Алсу обридло, що Ян Абрамов практично, не соромлячись, розгулював на всі боки. Суворкін додає, що чоловік Алсу робив це практично відкрито і не соромився своїх пригод.

"Особисто знаю багатьох дівчат, з якими він спав і за якими нахабно залицявся", - розповідає блогер.

Одна з фавориток Абрамова - це Анастасія Решетова, яка, наче дві краплі води є схожою на Алсу. Пишуть, що Ян Абрамов навіть їздив з Решетовою до Японії, виконавши цю завітну мрію розлучниці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про розлучення відомої російської співачки. ЗМІ РФ сповістили причини розлучення російської співачки Алсу Абрамової з її чоловіком Яном.

Як інформують пропагандистські видання, Алсу була незадоволеною поведінкою свого чоловіка вже давно. На фоні чуток про його зради, Абрамов майже не проживав вдома, а з'являвсь туди "наїздами". Зрозуміло, таке становище не влаштовувало Алсу і співачка довгі роки ніби терпіла. Проте зараз обманута дружина прийняла остаточне рішення припинити жити в шлюбі, який був заключений 18 років.

Також "Коментарі" писали про те, що в РФ розлучається найміцніша зіркова пара. Відома в РФ співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою розлучення їх подружніх стосунків. Як інформують пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному із судів російської столиці. Подружжя вирішило розійтись після 18 років шлюбу. Причини розлучення допоки невідомі. В Алсу та Яна Абрамова є троє дітей, наймолодшому — Рафаелю — вісім років.