Безумство прогресує. Росіян готуватимуть до війни з першого класу

У Держдумі запропонували навчати першокласників основ військової підготовки

У російських школах запропонували ввести основи військової підготовки з першого класу.

Як повідомляють російські медіа, відповідну пропозицію висунув депутат Держдуми Віктор Водолацький.

"Починаючи з першого класу в школах ми повинні прищеплювати дитині любов до малої батьківщини і Вітчизни, знання історії рідної землі, вміння приходити на допомогу своїм товаришам", - сказав депутат.

Віктор Водолацький також запропонував запровадити в початковій школі предмет із питань безпеки, збереження історичної правди та протидії екстремізму і тероризму. На думку депутата, така підготовка може бути початком введення предмета "Основи безпеки та захисту Батьківщини".

Як відомо, у російських школах з нового навчального року замість уроків ОБЖ викладатимуть новий предмет - "Основи безпеки та захисту Батьківщини". Вчителями, яких називатимуть "викладач - організатор основ безпеки та захисту Батьківщини", стануть учасники вторгнення в Україну. Для нового предмета адміністрації деяких навчальних закладів уже закупили необхідний "інвентар" - імітатори військових поранень, дозиметри та макети мін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступ ЗСУ на Курську область – абсолютно закономірний розвиток процесів, заявив політолог Тарас Жовтенко. "Чим довше триває війна, тим більше західні партнери розширюють рамку політичних дозволів. При цьому після надання кожного нового дозволу наші партнери завжди дивилися на реакцію Росії. І щоразу, спостерігаючи беззубу реакцію Кремля, партнери розуміли, що можна робити наступний крок", — зазначив політолог. За словами політолога, Курська операція демонструє, що Путін не спроможний захистити російську територію, не кажучи вже про підняття градусу протистояння та створення додаткових стратегічних загроз для Європи чи США.