Головна Новини Світ Росія Блогеру, який показав в прямому ефірі смерть подруги, загрожує до 15 років в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогеру, який показав в прямому ефірі смерть подруги, загрожує до 15 років в'язниці

За даними слідства, дівчина померла від переохолодження та крововиливу, отриманого в результаті черепно-мозкової травми

4 грудня 2020, 09:42
Поділіться публікацією:

Російському блогеру Стасу Решетнікову (Reeflay), який вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало бездиханне тіло приятельки, загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

Блогеру, який показав в прямому ефірі смерть подруги, загрожує до 15 років в'язниці

ФОТО: З відкритих джерел

Слідчий комітет почав розслідування справи про смерть дівчини, а також причетності до трагедії 30-річного блогера. Причиною, через яку серце Валентини зупинилося, є переохолодження і крововилив, отриманий в результаті черепно-мозкової травми. Стосовно відеоблогера порушено кримінальну справу за статтею — навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть.

Як було відомо раніше, Стас Решетніков вигнав приятельку на балкон в напівоголеному вигляді, там вона отримала сильне переохолодження, в результаті чого і померла. Блогер вніс тіло подруги в кімнату і продовжив вести прямий ефір, розповідаючи про подію глядачам.

У правоохоронних органів Росії є припущення, що блогер Reeflay побив свою дівчину так сильно, що травми спричинили смерть, і тільки тоді він відніс її на вулицю, поки дівчина була без свідомості. Факт побиття підтвердив і сам Стас Решетніков.

Пізніше стало відомо, що в організмі померлої Валентини знайшли наркотичні речовини. Незадовго до смерті дівчина вживала амфетамін, канабіс, мефедрон, а також алкогольні напої. В організмі блогера так само був виявлений алкоголь і мефедрон.

У Слідчому комітеті Московської області також повідомили, що загибла дівчина не була вагітна, як про це повідомляли російські засоби масової інформації раніше.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини