Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна: хто вона

У 2003 році Світлана ймовірно народила від кремлівського диктатора позашлюбну доньку, яку назвала Єлизаветою

Велика Британія запровадила санкції стосовно громадянки РФ Світлани Кривоногих . Як пишуть незалежні російські медіа, ця жінка є колишньою коханкою російського президента Володимира Путіна і народила від нього доньку Єлизавету.

Представники британського уряду оприлюднили повідомлення. де стверджують, що згадувана росіянка втрапила до санкційного списку, як акціонер банку "Росія" та ще однієї компанії РФ -"Національна Медіа Група". При цьому, Світлана Кривоногих ще й сама "послідовно пропагує російський напад на Україну".

За інформацією розслідувачів російського сайту "Проект" з'ясовано пікантні деталі: саме Володимир Путін є батьком дочки Світлани Єлизавети. Дитина народилася у 2003 році. Представники Кремля цю інформацію не підтверджують.

Журналісти російського видання "Проєкт", розслідуючи цю тему, розповіли, що Світлана Кривоногих раніше жила в маленькій комуналці міста Санкт-Петербург. Вона родом зі звичайної родини, тато спився та передчасно пішов з життя, а мама заробляла гроші для дітей на будівництві. Молода дівчина почала працювати прибиральницею. Але за якийсь час стала заможною. Знайомі Світлани розповіли, що у 90-х молода красуня завела для життя "папіка". Як стверджують журналісти російських видань, це і був російський президент. В 2003 році Світлана ймовірно народила від кремлівського диктатора позашлюбну доньку, яку назвала Єлизаветою.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін визнав негативний вплив санкцій Заходу: чому вдарили найбільше.Президент Росії Володимир Путін заявив про важливість "технологічного суверенітету" РФ.