Бумеранг у дії: у Росії зник вертоліт Мі-8 із двома десятками людей на борту

Російські пропагандисти пишуть, що екіпаж не повідомляв проблем перед вильотом

Російський вертоліт Мі-8 пропав на Камчатці у суботу, 31 серпня. На борту могли перебувати понад 20 людей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Гелікоптер належить авіакомпанії "Вітязь-Аеро". Вранці він вилетів із майданчика в районі вулкана Вачкажець на Камчатці і практично одразу втік із радарів.

За попередніми даними, на борту можуть перебувати 22 особи – три члени екіпажу та 19 пасажирів.

Російські ЗМІ пишуть, що екіпаж не повідомляв проблем перед вильотом.

На пошуки вертольота вилетів інший борт, ще один Мі-8, а також наземна група рятувальників готуються до відправки в район, де зник вертоліт.

Читайте також на порталі "Коментарі" - західні винищувачі F-16 , передані Україні західними союзниками, здобули свої перші перемоги в повітрі — за три тижні після того, як в Україну прибули перші з обіцяних літаків. За словами президента України Володимира Зеленського, F-16 збили російські крилаті ракети під час масштабної атаки російської в понеділок. Про це пише Forbes.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує завдавати ракетних ударів по території України. Однак, чи справді все так безхмарно для країни-агресора? Чи правда, що в РФ залишилася обмежена кількість МІГ-31К? Чому РФ одночасно використовує ракети та дрони для атак по Україні? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Раніше "Коментарі" писали – нова оцінка розвідки США показала, що відколи Україна почала отримувати ракети ATACMS, Росія пристосувалася, перемістивши 90% своїх літаків на військові бази за межами радіусу дії ракет. Про це сказав неназваний американський чиновник The Wall Street Journal.