Чеченці з підрозділу "Ахмат" допомагають ЗСУ в Курській області (ВІДЕО)

Чеченці вже здали позиції російських військових, можливо, здадуть і самого Алаудінова

Як повідомив засновник міжнародної спільноти InformNapalm Роман Бурко, місцеві мешканці Курської області передали спільноті відео з фіксацією радіотрансляції чеченською мовою, яка відбувається щодоби декілька разів на день.

Як відзначив Бурко, такі трансляції покривають всю територію Курщини та орієнтовані на чеченців з підрозділу "Ахмат", які перебувають в тилу російських підрозділів на Курщині.

"В цих трансляціях чеченцям пропонують винагороду за інформацію про місця дислокації російських підрозділів та особливо строковиків, а також їм нагадують, що генерал-клоун Апти Алаудінов, який переховується за їх спинами в Курську, вже неодноразово зрадив їх побратимів, заявивши, що той, хто потрапив в полон до ЗСУ - не чеченець і його не будуть обмінювати", - розповів Бурко.

За його словами, чеченцям пропонують за винагороду допомогти ЗСУ та перевірити як буде поводити себе у полоні сам генерал Апти Алаудінов.

"Такі радіотрансляції вже принесли певні результати й сприяли отриманню інформації про місця розташування російських морпіхів. Поки що генерала Алаудінова не здали, але він так багато говорить зайвого, що все ще попереду", - відзначив Бурко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у відповідь на жовтневі страти українських військових у Курській області, підрозділи Збройних сил України, зокрема десантно-штурмові бригади, організували операцію проти особового складу 155-ї бригади російської морської піхоти, звинувачених у жорстоких злочинах. Українські десантники влаштовували засідки і знищили російських морпіхів, які вбивають українських полонених.