Чи повторить Путін шлях Гітлера: стало відомо, як може завершитися життя і кар’єра божевільного диктатора

Кремлівський диктатор Путін надзвичайно цінує своє життя, тому шляхом Гітлера він не піде

Війна, розв’язана Росією проти України, наразі перебуває на дуже складній стадії. Якщо порівнювати з історичними подіями, то ця війна зараз на етапі, подібному до ситуації 1943 року під час Другої світової. Тоді ще не було очевидно, що Третій рейх зазнає поразки, але з’являлися перші ознаки його неминучого падіння, таку думку в ефірі Freedom висловив український науковець, військовий та публіцист, колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий.

За словами Дикого, нинішня ситуація також породжує багато очікувань і надій, серед яких є і мрії про можливе самогубство диктатора Володимира Путіна. Однак він підкреслює, що Путін – не той тип особистості. На відміну від Адольфа Гітлера, Путін – колишній працівник КДБ, який ніколи не ризикував власним життям і завжди ставив власні інтереси на перше місце. Дикий зазначає, що такі люди, як Путін, занадто люблять себе і своє життя, тому навряд чи він піде шляхом Гітлера.

Дикий також розмірковує над іншими можливими сценаріями, такими як замах з боку охорони або судовий процес над Путіним. Він вважає, що українців цілком би влаштувала доля Путіна, схожа на ту, що спіткала Саддама Хусейна або Муаммара Каддафі. Хоча, зазначає Дикий, варіант із Саддамом малоймовірний через відсутність смертної кари в нашому регіоні, залишається можливість того, що Путін може повторити долю Каддафі.

Він також поділився своїми переживаннями з приводу того, що Україні після здобуття незалежності в 1991 році доведеться платити високу ціну за свою свободу. На його думку, на Майдані під час Революції Гідності українці вже заплатили цю ціну, проте, як виявилося, боротьба триває, і ціна продовжує зростати.

Дикий зазначив, що сподівався, що жертви на Майдані стануть остаточною ціною за свободу України, але, на жаль, виявилося, що це був лише початок. Україна продовжує платити високу ціну за свою незалежність, і ця ціна лише збільшується з часом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що зараз на фронті склалася дуже важка ситуація.