Де Путін шукає вчителів для секретних синів: з'явилося нове розслідування

Вчителі таємних синів Путіна отримують 7700€ на місяць та подорожують із ними країною

Згідно з розслідуванням центру "Досьє", у президента Росії Володимира Путіна є двоє неповнолітніх синів, народжених від Аліни Кабаєвої, колишньої гімнастки. Йдеться про Івана, який з'явився на світ у 2015 році в Швейцарії, та Володимира, який народився у 2019 році в Москві.

Пошук вчителів для дітей доручено спеціальним менеджерам, які надають перевагу іноземцям із країн, що вважаються дружніми до Росії. В розслідуванні йдеться про те, що оголошення про вакансії можуть бути доступні у відкритому доступі на таких платформах, як English Nanny. Наприклад, на початку 2024 року шукали вчителя англійської мови для двох хлопчиків віком чотири та вісім років. Оголошення містило привабливі умови: заробітна плата у розмірі 7700 євро на місяць та робота на 60 годин на тиждень. Вимоги включають не тільки навчання мовам, але й супровід у поїздках. Важливим аспектом оголошення є те, що родина проживає в ізоляції, і кандидатам зобов'язано не покидати територію резиденції.

Однією з головних вимог до кандидатів є наявність паспорта ПАР, а також обов'язкове проходження медичних тестів протягом перших двох тижнів роботи. Через складності у взаємодії з родиною, плинність кадрів досить висока, що ускладнює підбір нових вчителів. У зв'язку з цим пошук спеціалістів зараз ведеться серед англомовних країн, включаючи ПАР, яка вважається однією з дружніх до Росії держав.


Основні етапи відбору включають співбесіду з відеозв'язку з помічниками сім'ї, після чого кандидати проходять ретельний медичний огляд та двотижневий карантин. Цей період може проходити на курорті в Ленінградській області або безпосередньо в резиденціях Путіна на Валдаї чи в Сочі.

Раніше інформацію про існування синів Путіна підтвердив один із працівників його резиденції. Співрозмовник розслідувачів також поділився деталями про життя дітей президента, підтвердивши, що старший син Іван народився в Швейцарії, а молодший Володимир – у Москві, про що також писала швейцарська газета Sonntags Zeitung.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стара-нова пасія Путіна розгнівала росіян