Діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка

Чоловіка Анастасії Заворотнюк можуть позбавити даху над головою

Російські пропагандисти і далі розповідають про те, як житиме родина Анастасії Заворотнюк, після того, як вона померла.

Як стверджує 7 днів, чоловік телезірки може залишитись без житла. За інформацією видання, будинок артистки, де вона мешкала останні роки, вона відписала своїм старшим дітям - дочці Анні та синові Майку.

Журналісти видання стверджують, що в другого чоловіка зірки і дітей Анастасії Заворотнюк дуже непрості відносини. Під час похорону можна було побачити, що він тримався в стороні від дітей телезірки.

Одразу після поховання Заворотнюк, ніби від імені Петра Чернишова шахраї почали надсилати повідомлення з проханням перерахувати йому гроші. "Це жахливо блюзнірство. Я не розумію, чому такі люди є. Бог їм суддя", - відповів на це Петро Чернишов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Заворотнюк перед смертю повністю позбавила чоловіка спадщини. Російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, ще три роки тому вказала, як розподілятимуть її майно після смерті.

Як інформують пропагандисти з російських ЗМІ, артистка знала, що шансів у неї не залишилось, тому залагодила всі питання своєї спадщини наперед, аби рідні не мали між собою конфліктів. Елітні автомобілі кіноакторка переписала на свою маму. Будинок в селищі Крекшино, де Анастасія мешкала із чоловіком-фігуристом Петром Чернишовим, вона розділила між своїми старшими дітьми — Анною і Майклом. Подейкують, що чоловікові акторка, ніби, не залишала нічого. Особняк розміром 632 квадратних метри оцінили орієнтовно в 160 млн рублів (близько 2 млн доларів).