Дочка головного кремлівського пропагандиста відкрито виступила проти війни

Катерина Соловйова тепер закрила всі акаунти в соціальних мережах

Донька Володимира Соловйова, який є головним російським пропагандистом, що ненавидить Україну і виступає за продовження вбивств мирних українців, Катерина, відкрито осуджує напад Росії на Україну.

Як інформує видання "Верстка", 32-річна донька Соловйова від другого шлюбу, уродженка Сполучених Штатів Катерина почала відкрито критикувати військове вторгнення і владу, поширює заклики щодо допомоги Україні, танцює на бурлеск-сцені і мешкає в російській столиці.

Після того, як РФ напала на Україну, донька Соловйова англійською мовою підготувала для свого tik-tok два антивоєнних відеоролики. Росіянка на камеру розповідає, що в Росії заборонено "називати війну війною" і введено військову цензуру.

В першому ролику Катя засуджує те, що робить російська влада і каже: "Я ні в якому вигляді не виправдовую те, що робить ця держава". В іншому відео молода росіянка просить власних англомовних підписників не ототожнювати Росію з теперішнім президентом. "Я хочу, щоб ви знали, Росія — це не Путін. І не дозволяйте ненависті перемогти, тому що саме цього вони домагаються", — стверджує Катерина.

Відомо, що донька пропагандиста грає басисткою в гурті, ще працює режисером в одному з московських театрів. Про себе каже, що вона артистка. Зараз всі сторінки в соціальних мережах молодої росіянки закриті, а її твіти видалено.

До цього, у своїх постах Катерина дякувала батькові за почуття батьківства і зізнавалась йому в любові. "Кореспондент видання кілька разів листувалася з Катериною Соловйовою. Режисер відмовилася коментувати свої стосунки з батьком і творчу діяльність, сказавши, що переживає за безпеку учасників своїх проектів", - стверджує це видання.

"Первісною цінністю для мене в даному випадку є безпека моїх колег, які і так постійно стикаються з несправедливістю і вузьколобістю. Мені нема чого приховувати, але говорити зараз про мого батька значить наражати на небезпеку не тільки себе і своїх близьких, але і моїх друзів і колег", — відповіла Катерина.

"Верстка" звернулась до Володимира Соловйова, аби він розповів, чи не бувають в родині конфлікти з причини антивоєнної позиції його доньки. Телеведучий ознайомився з повідомленням, але відповіді не надав", - стверджують представники видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист Соловйов закликає вбити Зеленського.