Дружини російських вояк побажали Путіну згоріти у пеклі

Коментар розміщений під відеозверненням жінки, яка представляється Марією Ішковою із Санкт-Петербурга

Як передає портал "Коментарі", у Росії дружини мобілізованих окупантів, які раніше закликали президента Володимира Путіна самому вирушити на фронт та померти, опублікували нове звернення до глави держави у телеграм-каналі "Шлях додому".

"У нашої учасниці Марії загинув чоловік. Сподіваємось на те, що Володимир Володимирович і винні у тисячах зламаних доль, на Новий рік не захлинуться від крові наших хлопців, яка заповнена до країв у їхньому витонченому келиху! Горіть у пеклі", - заявили дружини резервістів. .

Коментар розміщений під відеозверненням жінки, яку представляє Марія Ішкова з Санкт-Петербурга.

Жінка розповідає, що її чоловіка мобілізували восени 2022 року, а у серпні його підрозділ "як ВДВ, як штурмовиків" кинули на Запорізький напрямок, щоб зупинити контрнаступ Збройних сил України, і у грудні його було ліквідовано. Жінка обурилася, що таких, як її чоловік, дуже багато загиблих росіян, але чомусь жодного з їхніх рідних це не хвилює, люди про це не говорять публічно, не питають, навіщо все це і для чого.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна підходить до кінця року зі складною ситуацією на Куп'янському, Лиманському, Сіверському та Бахмутському напрямках, де росіяни ведуть постійні атаки. За даними Інституту вивчення війни (ISW), окупаційна армія має певні успіхи в Запорізькій області, в районі Роботино. І це, зазначають американські аналітики, підтверджує оцінку ISW, що нинішня позиційна війна не є стабільним глухим кутом. З якими очікуваннями входимо до 2024-го? Як і чому може видозмінитися війна, чи так похмуро, як малюють деякі західні медіа? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватись Україні.