Головна Новини Світ Росія Дружина Навального розповіла про його затримання: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Навального розповіла про його затримання: що відомо (ВІДЕО)

Навальний сказала, що її чоловіка боятися

17 січня 2021, 22:10 comments1626
Поділіться публікацією:








У неділю, 17 січня, в російському міжнародному аеропорту "Шереметьєво" був затриманий 44-річний опозиціонер Олексій Навальний. Він прибув разом з дружиною Юлією додому після лікування в берлінській клініці "Шаріте". Дружина опозиціонера прокоментували його затримання.

Дружина Навального розповіла про його затримання: що відомо (ВІДЕО)

Навальний розповіла про затримання свого чоловіка / МБХ медіа

"Вони настільки бояться Олексія, що паралізували практично всі польоти сьогодні ввечері в Москві, підвели стільки людей просто через людину, яка прилетів на свою батьківщину", — сказала Навальний.

Також Юлія зазначила, що ні вона, ні її чоловік нікого не бояться і подякувала всім за підтримку.

Відомо, що літак, на борту якого перебував Олексій Навальний, повинен був приземлитися в аеропорту "Внуково", і за кілька годин до його прильоту, в будівлі почали збиратися представники преси, а також прихильники та противники політика. Але за кілька хвилин до посадки, очікують оголосили, що "Внуково" закривається для посадки літаків з технічних причин. У зв'язку з цим літак Навального був направлений в "Шереметьєво".

Опозиціонер зізнався, що дуже радий повернутися додому і це його кращий день. Але, коли він проходив паспортний контроль, його затримали силовикиОлексія Навального повинні доставити в СІЗО для обрання запобіжного заходу. Відомо, що в кінці грудня проти нього порушили кримінальну справу про шахрайство.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що політик Олексій Навальний з серпня 2020 року перебував в Німеччині, де відновлювався після отруєння хімічною зброєю "Новачок". За словами опозиціонера, вихід з коми і лікування обійшлося йому в 49 тисяч євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алекс

18 січня 2021, 01:08

Все пока по плану. Белые нитки, стежок к стежку. Рукопожатый приемник почти готов. То- лько надо подчистить актерскую труппу и можно валить все на коммунистическую 5-ю колонну. Они сильно мешают российскому капитализму с человеческим рылом.


Новини