ДТП з Єфремовим: співмешканка загиблого вимагає визнати її потерпілою

Цивільна дружина загиблого в ДТП з актором Михайлом Єфремовим не згодна з тим, що не може претендувати на компенсацію

Цивільна дружина Сергія Захарова, який помер після госпіталізації з місця ДТП, коли в нього врізався позашляховик актора Михайла Єфремова, звернулася в суд з вимогою визнати її однією з потерпілих нарівні з родичами загиблого. Про це повідомляє російське видання Газета.ру.

Так, за словами адвоката Михайла Єфремова Ельмана Пашаєва, жінка, яка не має юридичної та кровного споріднення з Захаровим переконана, що має право претендувати на свою участь в судовому процесі як потерпіла на підставі їх фактичного шлюбу. При цьому він зазначив, що законодавство Росії явно не на її стороні в цьому питанні.

"Може, мені теж щось вимагати у Єфремова? Адже шансів приблизно стільки ж, в законі немає поняття цивільна дружина, просто співмешканка", - зазначив юрист.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сім'я Сергія Захарова, що спочатку відмовилася від усіх матеріальних компенсацій з боку актора Михайла Єфремова, який той пропонував в години самого розпачливого каяття, в наслідок зажадала від нього досить велику високу суму.