Губернатор Курської області доповів Путіну про прорив кордону: як відреагував російський диктатор

Стало відомо, як російський диктатор Володимир Путін відреагував на інцидент в Курській області, де, нібито, українські військові прорвали російський кордон.

Тимчасово виконуючий обов’язки губернатора Курської області Олексій Смірнов розповів про те, як російський диктатор Володимир Путін відреагував на прорив українсько-російського кордону в Курській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Олексій Смірнов опублікував відео у телеграм-каналі де повідомив, що доповів оперативну обстановку Путіну. За словами губернатора Курської області, російський диктатор тримає ситуацію на особистому контролі.

"Вночі доклав оперативну обстановку президенту Росії Володимиру Володимирович Путіну. Володимир Володимирович тримає ситуацію на особистому контролі. Президент наголосив, що регіону буде надано підтримку по усім напрямках", - розповів Смірнов про реакцію Путіна на прорив кордону в Курській області.

Також Смірнов повідомив, що з прикордонного регіону масово почали тікати місцеві жителі на власному транспорті. Тим, хто не може самостійно залишити ділянки бойових дій місцева влада допомагає з евакуацією.

"З зони бойових дій автобусом та на особистому транспорті вивезено з обстрілюваних територій більше 200 людей. Впродовж доби з нашою допомогою на особистому транспорті з зони обстрілу виїхало кілька тисяч людей", - розповів Смірнов.

Нагадаємо, що 6 серпня російській ЗМІ та телеграм-канали почали повідомляти про прорив кордону в Курській області. За їх заявами, станом на 7 серпня українські військові захопили кілька населених пунктів на території РФ. Україна не коментує ситуацію офіційно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни скаржаться на ООН через події в Курській області.

Також "Коментарі" писали про те, які населені пункти могли захопити українські військові в Росії.